کنار گوشی خوابیدن

کانال تلگرام روانشناسی      اینستاگرام روانشناسی

کنار گوشی خوابیدن از عاداتی که به تازگی بسیاری از افراد به آن مبتلا شده اند. در زندگی امروزی افراد به قدری به تلفن های همراه خود وابسته شده اند که حتی در رختخواب نیز نمی‌توانند آن را رها کرده و پیش از به خواب رفتن، حتما آن را چک می‌کنند. در صورتی که اینکار نه تنها پیامدهای جسمانی دارد؛ بلکه از لحاظ روانی نیز آنها را تحت تاثیر قرار داده و مشکلات دراز مدت برایشان ایجاد می‌کند. بهانه بیشتر افراد این است که ساعت خود را روی زنگ می‌گذارند و این وسیله ای است که هرروز صبح آنها را بیدار می‌کند. در صورتی که با روش های دیگر نیز می‌توان صبح ها از خواب بیدار شد و در نتیجه از این وسیله فاصله گرفت. اگر پیامدهای مخرب این وسیله اطلاع ندارید؛ پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کنار گوشی خوابیدن می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

علت کنار گوشی خوابیدن

در ابتدا باید به بررسی این موضوع پرداخت که افراد به چه دلیل کنار گوشی خوابیدن را انتخاب می‌کنند! اصلی ترین علت آن، استفاده از آلارم گوشی برای بیدار شدن است. علت بعدی چک کردن اخبار، فیلم دیدن یا بازی کردن است. حتی برخی از افراد می‌گویند که برای اینکه راحت تر بخوابند در تلفن همراه خود کتاب می‌خوانند. در صورتی که نوری و تشعشعی که از تلفن همراه ساطع می‌شود؛ می‌تواند روی سلول های مغزی تاثیر گذاشته و به مرور خواب افراد را مختل کند.

فارغ از اینکه خود اخبار و اطلاعاتی که در تلفن همراه وجود دارد؛ روان شما را درگیر می‌کند. به همین دلیل است که متخصصین پیشنهاد می‌کنند حداقل دو ساعت پیش از خوابیدن از تلفن همراه خود دور باشید. برای اطلاع از تاثیر گوشی بر جنین کلیک نمایید.

کنار گوشی خوابیدن در حالت پرواز

کنار گوشی خوابیدن زمانی که روی حالت پرواز است؛ بهترین حالت خوابیدن کنار گوشی است. چرا که در این حالت تمام امواج الکترومغناطیسی که ممکن است در خواب اختلال ایجاد کنند؛ غیرفعال می‌شوند. از طرفی هیچ پیام و زنگی برای شما نیامده و می‌توانید در حالتی آرام و بدون استرس بخوابید.

افرادی که مبتلا به اختلالات خواب هستند و یا به امواج الکترومغناطیسی حساسیت دارند؛ باید پیش از خواب حتما چنین کاری را انجام دهند.

پیامدهای ناشی از کنار گوشی خوابیدن

علل کنار گوشی خوابیدن

باید بگوییم که کنار گوشی خوابیدن هیچ فایده ای نداشته و تنها منجر به آسیب به سلامت جسمانی و روانی تان می‌گردد. در این قسمت به توضیح برخی از این مشکلات خواهیم پرداخت. برای اطلاع از راه های گرفتن گوشی از بچه کلیک کنید.

به خواب رفتن به سختی

بیشتر افراد تصور می‌کنند که با استفاده از تلفن همراه و یا چنین وسایلی پیش از خوابیدن، چشم های آنها خسته شده و راحت تر می‌خوابند. در صورتی که بر اساس تحقیقی که در سال 2011 در آمریکا انجام شد؛ مشخص گردید که از هر 10 نفر زیر 30 سال، 9 نفرشان به دلیل استفاده از تلفن همراه، لپ تاپ و یا کنسول های بازی نمی‌توانند راحت بخوابند. زیرا ذهن آنها درگیر شده و کنار گذاشتن وسیله برایشان سخت تر می‌شود.

تاثیر روی خواب عمیق | کنار گوشی خوابیدن

کنار گوشی خوابیدن ، میزان خواب عمیق افراد را نیز کاهش داده و باعث می‌شود خواب سبکی داشته باشند. زمانی که خواب افراد سبک باشد؛ به راحتی بیدار شده و همواره گوش به زنگ هستند.

بروز اختلال در ساعت خواب

با استفاده از تلفن همراه پیش از خواب، ساعت خواب افراد نیز بهم خورده و دیگر نظم خاصی ندارد. چرا که نور پرانرژی صفحه گوشی میزان ترشح ملاتونین را کاهش داده و ریتم خواب را تغییر می‌دهد.

کم شدن زمان خواب | کنار گوشی خوابیدن

استفاده از تلفن همراه پیش از خواب، ناخودآگاه ذهن شما را مشغول کرده و باعث می‌شود تا زمان کمتر بخوابید. در دنیای امروز بیشتر افراد شب ها دیر خوابیده و صبح ها زود بیدار می‌شوند. در واقع میزان خواب آنها کافی نیست.

بیدار شدن در طول شب

از آنجایی که کنار گوشی خوابیدن ریتم خواب را تغییر می‌دهد؛ باعث می‌شود تا افراد در طول شب بیدار شده و نتوانند دوباره به خواب بروند. برای آشنایی با پیامدهای ناشی از گرفتن موبایل برای نوجوانان کلیک کنید.

بیشتر شدن احتمال ابتلا به سرطان | کنار گوشی خوابیدن

نمی‌توان به طور قطعی گفت که کنار گوشی خوابیدن منجر به ابتلا به سرطان می‌گردد. اما تشعشعات این وسیله و تاثیری که روی مغز دارد؛ سلامت سلول های مغزی را تحت تاثیر قرار داده و احتمال ابتلا به تومورهای مغزی را تا حد قابل توجهی افزایش می‌دهد.

سردرد

این سردرد هم می‌تواند به دلیل امواج الکترومغناطیسی تلفن همراه باشد و هم اخباری که با استفاده از تلفن همراه آنها را می‌خوانیم. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که با سردرد از خواب بیدار شوید و یا در طول روز به صورت ناگهانی دچار سردرد شوید. دلیل عمده چنین سردردهایی کنار گوشی خوابیدن است.

خستگی در طول روز | کنار گوشی خوابیدن

طبیعتا زمانی که خواب افراد بهم می‌ریزد و نمی‌توانند خواب با کیفیتی داشته باشند؛ در طول روز دچار خستگی شده و بی انرژی هستند. همین موضوع در روند زندگی افراد اختلال ایجاد می‌کند. حتی کاهش تمرکز و یا بروز مشکلاتی در حافظه نیز ناشی از همین موضوع هستند. جهت اطلاع از راه های داشتن خواب کافی و مفید کلیک نمایید.

برای داشتن خوابی راحت تر چه باید کرد؟

پیامدهای کنار گوشی خوابیدن

برای اینکه بتوانید عادت کنار گوشی خوابیدن را ترک کرده و کیفیت خواب تان را بالاتر ببرید؛ می‌توانید از روش های زیر استفاده کنید.

⭕گوشی را بیرون از اتاق بگذارید

⭕خریدن یک ساعت هشدار

⭕بهبود محیط خواب

⭕به وجود آوردن یک منطقه امن

⭕ندیدن فیلم های اکشن و گوش نکردن به موسیقی هایی با ریتم تند

⭕نخوردن غذاهای سنگین دیر وقت

شرایط استفاده از آلارم گوشی | کنار گوشی خوابیدن

حتی اگر مجبور هستید که از آلارم گوشی برای بیدار شدن استفاده کنید و ناگزیر تلفن همراه باید در کنارتان باشد؛ بهتر است چنین شرایطی را رعایت فرمایید.

  • فاصله 1.5 متری با تلفن همراه داشته باشید
  • وای فای آن را قطع کرده و در حالت پرواز بگذارید
  • آن را سایلنت کنید

سخن پایانی

امروزه بسیاری از افراد به کنار گوشی خوابیدن عادت دارند. در صورتی که همه ما تقریبا از پیامدهای ناشی از این موضوع آگاه هستیم. با اینکه این وسیله سرگرمی خوبی محسوب می‌شود؛ اما زمان استفاده از آن پیش از خوابیدن نیست. پس بهتر است حتما نکاتی را که در بالا به آنها اشاره شد را رعایت کرده و در این زمینه از یک متخصص نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کنار گوشی خوابیدن می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

کانال تلگرام روانشناسی      اینستاگرام روانشناسی


شماره تماس ذهن نو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دریافت مشاوره