چک کردن گوشی همسر درست یا اشتباه

کانال تلگرام روانشناسی      اینستاگرام روانشناسی

چک کردن گوشی همسر رفتاری است که تقریبا همه زوجین در طول زندگی مشترک حداقل یکبار آن را انجام داده‌اند. به نظر متخصصان دلیل چک کردن گوشی همسر هرچه که باشد، رفتاری نامناسب تلقی می‌شود. باید بدانید که این رفتار به مرور باعث آسیب و مشکلات زیادی در زندگی شما خواهد شد و اعتماد را از بین می‌برد.

همچنین خود فرد را نیز دچار افکار وسواس گونه می‌کند. برای حل این مسئله باید با خودتان رو راست باشید و به حریم خصوصی یکدیگر نیز احترام بگذارید و در صورتی که مسئله‌ای شما را آزار می‌دهد و رفتار مشکوکی از همسرتان مشاهده کرده‌اید؛ بجای وارسی کردن، به طور مستقیم به گفت‌وگو بپردازید و درباره مشکل پیش آمده صحبت کنید. در صورتی که نمی‌توانید این رفتار را کنار بگذارید بهتر است تا از یک مشاور و روانشناس کمک بخواهید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه چک کردن گوشی همسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

دلایل چک کردن گوشی همسر

بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، حدود دوسوم زوجین حداقل برای یک‌بار گوشی همسر خود را چک کرده‌اند. همچنین هنگامی‌که بحث اثبات خیانت در دادگاه‌ها مطرح می‌شود بسیاری از مدارکی که به دادگاه ارائه می‌شوند لیست پیام‌ها و مکالمات تلفنی طرف مقابل است که این موضوع نشان می‌دهد، افراد با چک کردن گوشی طرف مقابل، متوجه اوضاع پیش‌آمده شده‌اند. به همین خاطر مهم است که در ارتباط با دلایل و انگیزه‌های این مسئله آگاهی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید : روابط فرازناشویی 

کنترل کردن از دلایل چک کردن گوشی همسر

به‌طورکلی هرگونه رفتار وارسی کردن که چک کردن گوشی نیز یکی از آن‌هاست به این خاطر ایجاد می‌شود که فرد احساس می‌کند می‌بایست بر روی تمامی مسائل کنترل و تسلط کافی داشته باشد. درنتیجه چک کردن گوشی، یکی از ابزارهایی است که او را در اطلاع و تسلط یافتن بر مسائل مختلف کمک می‌کند.

بی‌اعتقادی به وجود حریم خصوصی

بعضی از افراد فکر می‌کنند زندگی مشترک به این معناست که میان آن‌ها و همسرشان نباید هیچ‌گونه حریم خصوصی وجود داشته باشد. به عبارتی آن‌ها همسرشان را به‌عنوان یک فرد مستقل قبول ندارند و فکر می‌کنند باید از تمامی مسائل و شرایط طرف مقابل آگاه باشند. این موضوع باعث می‌شود که آن‌ها حق چک کردن وسایل شخصی ازجمله تلفن همراه، ایمیل، نامه‌ها یا هر چیز دیگری را برای خودشان قائل باشند.

رفتارهای مشکوک از دلایل چک کردن گوشی همسر

بعضی از افراد نیز گوشی همسر خود را به این خاطر چک می‌کنند که رفتارهای مشکوکی از او دیده‌اند. شواهدی که نشان می‌دهد طرف مقابل درصدد پنهان کردن چیزی از آن‌هاست یا حتی در حال خیانت کردن به آن‌ها است، باعث می‌شود تا برای یافتن مدارک قطعی‌تر به سراغ تلفن همراه طرف مقابل یا هر وسیله شخصی دیگری بروند.

برای اطلاع بیشتر در زمینه نشانه های خیانت مردان کلیک کنید.

از بین رفتن اعتماد

هنگامی‌که حداقل برای یک‌بار، طرف مقابل اعتماد همسرش را از بین برده باشد و به او خیانت کرده کند؛ ساخت مجدد اعتماد می‌تواند کار بسیار دشوار یا حتی غیرممکنی باشد. در این شرایط اکثر افراد سعی می‌کنند برای اینکه مجدداً خاطره تلخ خیانت تکرار نشود میزان کنترل خود بر روی رفتارهای همسر را افزایش دهند.

چرا چک کردن گوشی همسر اشتباه است؟

علت ممنوعیت چک کردن گوشی همسر

همانطور که در بالا بیان کردیم دلایل مشخصی برای چک کردن گوشی همسر تان دارید، اما این کار نمی‌تواند دردی را دوا کند. حتی معضلات دیگری نیز برای تان به وجود می‌آورد که در ادامه شرح داده‌ایم.

تبدیل به عادت شدن و رفتار وارسی

هنگامی‌که فردی برای اولین بار گوشی همسر خود را چک می‌کند احتمالاً متوجه سرنخ‌هایی می‌شود که در آینده نیز می‌خواهد آن‌ها را دنبال کند. درنتیجه هر بار فرصتی پیش می‌آید به سراغ جستجو کردن تلفن همراه همسر خود خواهد رفت. این کار در وی تبدیل به یک عادت یا در حالت بدتر شبیه به شرایط مشابه اختلال وسواس فکری عملی خواهد شد.

هنگامی‌که فرد به افکار و شک‌های خود نسبت به همسرش دامن می‌زند و برای پیدا کردن راه‌حلی در برابر آن‌ها گوشی همسرش را چک می‌کند؛ به‌تدریج این وضعیت در او شکل می‌گیرد که دائماً دچار افکار وسواسی شده و سپس برای رهایی از آن‌ها به سراغ گوشی همسرش برود.

از طرفی وی در حال پنهان کردن مسئله مهمی از همسر خود است و این خود به لحاظ اخلاقی دچار مشکل است و او را نیز دچار عذاب وجدان خواهد کرد. او در واقع برای اینکه مطمئن شود همسرش کاری غیراخلاقی انجام نمی‌دهد در حال انجام دادن یک رفتار نامناسب و غیراخلاقی است.

از بین رفتن صمیمیت هنگام چک کردن گوشی همسر

به‌غیراز خیانت، ممکن است موضوعات دیگری درگوشی همسرتان پیدا کنید که از آن‌ها بی‌خبر بوده‌اید. یک حساب بانکی و پس‌انداز پنهان، یک مشکل در خانواده طرف مقابلتان که از آن بی‌خبر بوده‌اید، یا هر موضوع دیگری می‌تواند از شما پنهان مانده باشد. فهم این مسئله می‌تواند بر روی میزان صمیمیت رابطه شما تأثیر بگذارد. شما احساس خواهید کرد، طرف مقابلتان با شما صادقانه رفتار نمی‌کند.

از طرف دیگر، ممکن است که همسرتان متوجه این شود که شما تلفن او را چک می‌کنید و به همین خاطر اعتمادش به شما از بین برود یا به این خاطر میانتان قهر و اختلافی پیش بیاید.

مقابله به مثل

هنگامی‌که فضای یک رابطه به حالت بی‌اعتمادی و وارسی وسایل یکدیگر تبدیل می‌شود، ممکن است طرف مقابل نیز، همین رفتارها را در برخورد با همسرش انجام دهد. این وضعیت رابطه را در شرایطی قرار می‌دهد که اعتماد و احترام از بین رفته و هردو نفر صرفاً به دنبال پیدا کردن لغزش‌های یکدیگر هستند.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

پیشنهادهایی برای برطرف کردن شکی که به همسرتان دارید

اگر با چک کردن گوشی همسر تان به دنبال برطرف کردن شک تان هستید، در عوض می‌توانید از توصیه های زیر استفاده کنید.

به پیشواز مشکلات نروید

هنگامی‌که هنوز مشکل خاصی در رابطه شما ایجاد نشده است، به دنبال پیدا کردن مشکل نباشید. چه دلایلی دارید که نشان می‌دهد همسرتان چیزی را از شما پنهان کرده است؟ اگر واقع چنین دلایلی وجود دارند، بهتر است بجای چک کردن گوشی همسر با صحبت کردن و توضیح خواستن درصدد رفع آن باشید و یا از مشاور کمک بگیرید. برای اطلاع از راه های کشف خیانت همسر کلیک کنید.

با خودتان روراست باشید

سنگ بنای اصلی هر رابطه بر اساس اعتماد متقابل شکل می‌گیرد. شما نمی‌توانید همیشه و همه‌جا همسرتان را وارسی کنید. درنتیجه می‌بایست با خودتان کنار بیایید که به او اعتماد دارید یا خیر. به نفع شما و رابطه شما است که به‌جای وارد شدن در چنین بازی‌هایی به همسرتان اعتماد داشته باشید.

باور به اهمیت حریم خصوصی

این باور را در خود ایجاد کنید که همسر شما، می‌تواند به‌عنوان یک انسان، حریم خصوصی و مسائلی پنهان از شما داشته باشد. همین‌طور که شما نیز دلیلی ندارد همه‌چیز را به همسرتان اطلاع دهید. البته این موضوع تا جایی جزء حقوق شما محسوب می‌شود که به رابطه آسیبی نزده باشد. با پذیرش این مسئله اهمیت وارسی برای شما از بین می‌رود.

کمک گرفتن از زوج درمانگر

زوج درمانگر می‌تواند مسئله شما را از زاویه‌ای متفاوت بیند چراکه او شخصی بی طرف است و با علم و آگاهی در این زمینه به شما کمک زیادی خواهد کرد. همچنین می‌تواند به ریشه یابی علل چک کردن گوشی همسر در شما بپردازد و راهکارهایی مناسب در اختیارتان قرار دهد. بنابراین توصیه می کنیم حتما در چنین شرایطی مشاوره خیانت دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه چک کردن گوشی همسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

چرا نباید گوشی همسرم را چک کنم؟

این رفتار برای شما به یک عادت و دغدغه تبدیل خواهد شد و دائماً می‌خواهید آن را تکرار کنید. همچنین اگر همسرتان متوجه این مسئله بشود، در رابطه شما تأثیر منفی بسیاری می‌گذارد.

چطور با وسوسه چک کردن گوشی همسرم مبارزه کنم؟

سعی کنید با خودتان به‌صورت منطقی کنار بیایید که تا پیش از وجود نشانه‌هایی برای خیانت، شما دلیلی ندارید که بخواهید همسرتان را وارسی کنید. علاوه بر این با خودتان روراست باشید و به این سوال جواب بدهید که آیا به همسرتان اعتماد دارید یا خیر. در صورتی که به همسرتان اعتماد ندارید یا نشانه‌هایی می‌بینید که برایتان به‌منزله خیانت است بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید.

کانال تلگرام روانشناسی      اینستاگرام روانشناسی


شماره تماس ذهن نو

‫2 دیدگاه ها

  1. با سلام خسته نباشید من خانومم تقریبا 6ماه ک ترکم کرده اخه هنوز تو دوران عقدیم .مشکلمونم اینه ک بهم شک داره گیر های الکی میده نمیزاره با مادرم 2دقیقه صحبت کنم نمیزاره برا داداش کوچیکم ی اسباب بازی بگیرم.این همه هم ب حرفهاش گوش میکنم دست و جاهی دیگه شم میبوسم ولی بازم بهم شک داره هر چی بخواد هرکاری بخواد واسش انجام میدم
    ولی الان ب خاطر خواهر بزرگش حاضره زندگی مونو نابود کنه .ازتون میخوام یه راه حلی چیزی بهم بدین تا همسرم برگرده ب زندگی.ممنون مچکر

    1. ناصر بابت شرایط پیش اومده متاسفیم اما بدون شنیدن حرفای خانمونتون نمیتونیم نظری بدیم، حتما اول باید مشخص بشه که دلیل این همه شک چیه و با توجه به اون راهی برای اصلاح رابطه پیدا کرد. مشاوره ازدواج به شما کمک می کنه تا بتونید رابطه اتون رو بازسازی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دریافت مشاوره