مصرف همزمان شیشه و حشیش چه آثاری دارد؟
مصرف همزمان شیشه و حشیش با چه خطراتی برای فرد همراه است؟ افراد معمولاً برای ایجاد لذت بیشتر به سراغ مصرف همزمان دو ماده مخدر میروند. بااینحال مصرف همزمان در کنار لذت بیشتری که ایجاد میکند عوارض سوء بیشتری هم دارد و تأثیرات نامطلوبی که در مغز مصرفکننده و ترشح انتقالدهندههای عصبی باقی میگذارد، باعث ایجاد پیچیدگی و طولانیتر شدن دوره ترک نیز میشود.
در کنار این آثار، احتمال اوردوز و مسمومیت با مواد مخدر نیز در این حالت بیشتر است. با توجه به آنچه گفته شد بهتر است درصورتیکه شما یا یکی از نزدیکانتان دچار اعتیاد همزمان به چند ماده مخدر شده است برای شروع هرچه سریعتر درمان با یک متخصص اعتیاد مشورت نمایید. درمیان انواع مختلفی که از چند مصرفی وجود دارد ما در این مطلب راجع به مصرف همزمان شیشه و حشیش صحبت خواهیم کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ترک اعتیاد کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه مصرف همزمان شیشه و حشیش می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
شیشه چیست؟
ماده مخدر شیشه که به دلیل ظاهر کریستال مانندش به گلس یا کریستال نیز شهرت پیدا کرده است؛ یک ماده مخدر صنعتی است که از متآمفتامین تولید میشود و با افزایش ترشح دوپامین از مغز باعث افزایش انرژی و سرخوشی در فرد میگردد. مصرف شیشه باعث کاهش نیاز فرد به خواب و در کنار آن افزایش تمرکز میشود و به همین خاطر دانشجویان یا شاغلین شیفتهای شب معمولاً به مصرف این ماده روی میآورند. اعتیاد به شیشه یکی از خطرناکترین و درعینحال شایعترین انواع اعتیاد است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تست شیشه کلیک کنید.
از مهمترین دلایل خطرناک بودن اعتیاد به این ماده این است که برخی افراد درصورت اقدام برای ترک آن افسردگیهای شدیدی را تجربه میکنند و حتی ممکن است فرد دیگر نتواند بهصورت طبیعی احساس لذت و شادمانی را تجربه کند. به همین خاطر توصیه میشود که برای ترک اعتیاد به شیشه در کنار درمانهای فیزیولوژیک از جلسات مشاوره و رواندرمانی نیز استفاده شود. برای آشنایی بیشتر با عوارض اعتیاد به شیشه کلیک کنید.
حشیش چیست؟
حشیش یکی از قدیمیترین انواع مواد مخدر کشفشده توسط بشر است که از گذشتههای دور برای ایجاد حالتی از خلسه یا لذت از آن استفاده میشده است. این ماده از صمغ یا شیره گیاه شاهدانه به دست میآید و به دلیل خاصیت توهمزایی که دارد در گروه مواد اعتیادآور یا کانابیسها قرار میگیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تست حشیش کلیک کنید.
متأسفانه و بر اساس آمار موجود در کشور اکثریت معتادان به حشیش در گروه سنی 18 تا 30 سالگی قرار دارند و این به معنای آن است که والدین میبایست دقت بسیاری برای پیشگیری از اعتیاد به حشیش در فرزندانشان داشته باشند و یا با مشاهده نشانههای مصرف این ماده بلافاصله برای درمان اقدام نمایند. شما میتوانید با کمک گرفتن از مشاورین حوزه خانواده یا ترک اعتیاد راهکارهایی را برای پیشگیری از اعتیاد فرزندان و یا شناخت نشانههای مصرف و اعتیاد به حشیش آموزش ببینید.
دلایل مصرف همزمان شیشه و حشیش
دلایل بسیاری برای مصرف همزمان شیشه و حشیش وجود دارد. این دلایل میتواند با توجه به شرایط هر یک از مصرفکنندگان متفاوت باشد. بااینحال برخی از مهمترین دلایل تمایل به مصرف همزمان این دو ماده شامل موارد زیر است.
- مصرف همزمان شیشه و حشیش با توجه به خاصیت تحریککنندگی که دارد باعث افزایش لذت و احساس سرخوشی در فرد میشود درحالیکه مصرف هریک از این مواد بهتنهایی چنین احساسی را در فرد ایجاد نخواهد کرد.
- با کاهش تولید و افزایش قیمت ماده مخدر شیشه بسیاری از مصرفکنندگان این ماده به سراغ حشیش یا سایر مواد این دسته ازجمله گل و ماریجوانا تمایل پیدا کردهاند.
- مصرفکنندگان مواد مخدر معمولاً نسبت به تجربه مواد مخدر جدید کنجکاو هستند و به همین خاطر ممکن است به دنبال استفاده از انواع مختلف مواد مخدر باشند.
حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.
عوارض مصرف همزمان شیشه و حشیش
مصرف همزمان شیشه و حشیش در کنار لذتهایی که میتواند به همراه داشته باشد عوارض ناخوشایندی را نیز ایجاد خواهد کرد. ازجمله این عوارض این است که مصرف همزمان باعث دشواری فرایند ترک و طولانیتر شدن درمان میگردد.
علاوه بر این مصرف همزمان باعث ایجاد لطمات فیزیولوژیکی جبرانناپذیری در مغز فرد میشود. اوردوز یا مسمومیت با مواد مخدر یکی دیگر از عوارض جدی مصرف همزمان شیشه و حشیش است. مصرف شیشه یا حشیش باعث خواهد شد که فرد در حالتی از سرخوشی و لذت قرار داشته باشد که میتواند باعث مصرف بیشازحد ماده دیگر شده و مسمومیت یا حتی مرگ را به همراه داشته باشد.
درمان مصرف همزمان شیشه و حشیش
همانطور که پیشتر گفته شد مصرف همزمان شیشه و حشیش باعث پیچیده و طولانی شدن فرایند درمان میشود؛ به همین خاطر مراجعه زودهنگام به مراکز ترک اعتیاد و اقدام برای درمان میتواند یک عامل مهم باشد. با توجه به حساسیت درمان اعتیاد به این دو ماده بهتر است فرایند ترک زیر نظر یک متخصص باتجربه و مورد اعتماد صورت بگیرد زیرا شرایط جسمی فرد و تغییرات وی میبایست با دقت موردبررسی قرار بگیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ترک شیشه و ترک حشیش کلیک کنید.
با توجه به اینکه شیشه و حشیش هردو از موادی هستند که شرایط روحی فرد را نیز تحت تأثیر قرار میدهند؛ میبایست علاوه بر سمزدایی به انجام جلسات مشاوره و بازپروری نیز در فرایند درمان توجه ویژهای شود. روانشناسان معتقدند بیتوجهی جلسات مشاوره در دوران ترک اعتیاد رابطه مستقیمی با شروع مصرف مجدد این مواد خواهد داشت. با دریافت مشاوره ترک اعتیاد به صورت تلفنی در هر ساعت از روز میتوانید با مشاور خود در ارتباط باشید.
در جلسه درمان چه می گذرد؟
- بررسی آسیبهای مغزی و روانی که به دلیل مصرف مواد مخدر ایجاد شده و کمک به فرد برای بهبود این شرایط
- ایجاد انگیزه در فرد برای ادامه روند ترک و جلوگیری از شروع مصرف مجدد
- آموزش راهکارهایی به فرد برای مقاومت در برابر وسوسه مصرف مجدد
- کمک به رفع مشکلاتی که در شرایط اجتماعی، تحصیلی و شغلی فرد به دلیل اعتیاد ایجاد شده است
- شناسایی دلایل اصلی گرایش فرد به سمت اعتیاد و تلاش برای برطرف کردن این دلایل
- استفاده از جلسات گروهدرمانی برای آشنایی فرد با سایر درمانجویانی که شرایط مشابه وی دارند و تبادل راهکارها و تجربیات میان این افراد. علاوه بر این آشنایی با گروهی از افراد که هدفی مشابه فرد دارند باعث افزایش انگیزه در بیمار خواهد شد.
- استفاده از جلسات خانوادهدرمانی و صحبت با خانواده برای آشنایی آنها با نکاتی که در برخورد با این فرد میبایست رعایت کنند.
برای دریافت مشاوره در زمینه مصرف همزمان شیشه و حشیش می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.