ترک ترامادول | بهترین روش ترک ترامادول 100-200

ترک ترامادول یا ترک ترامادول چه روش هایی دارد ؟ متاسفانه امروزه اعتیاد به برخی داروهای غیر مجاز از جمله ترامادول در بین افراد رواج پیدا کرده است. این دارو به دلیل داشتن مواد تسکین دهنده و هم چنین اثرگذاری بر گیرندههای سروتونینی در مغز موجب احساس آرامش و شادی کاذب میشود. به همین خاطر افرادی که به طور طبیعی نمیتوانند هیجانات مثبت را در زندگی خود تجربه کنند و کسانی که دچار دردهای مزمن هستند، ممکن است نادانسته جذب این ماده مخدر شده و تحت تاثیر حالات خوشایند ناشی از آن قرار بگیرند.
امروزه برای ترک ترامادول روشهای گوناگونی ابداع شده که از جمله آنها میتوان به دارو درمانی، خانواده درمانی و رواندرمانی فردی اشاره کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بهترین روش های ترک ترامادول تا پایان مطلب با ما همراه باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.
بهترین روش ترک ترامادول

امروزه برای ترک مواد مخدر روشهای گوناگونی ابداع شده است. این روشها به شما کمک میکنند که موانع درمانی نظیر تجربه حالات جسمانی ناخوشایند یا دغدغههای ذهنی مختلف را پشت سر بگذارید و دوران پرهیز و سم زدایی را با سهولت بیشتری طی نمایید. برای انتخاب بهترین روش ترک، ابتدا لازم است مشاوره ترک ترامادول دریافت کنید. این امر به شما کمک میکند تا در مسیری قدم بگذارید که متناسب با نیازها و خواستههای شما باشد. ما در ادامه به مهمترین روشهایی که امروزه برای ترک ترامادول به کار میروند اشاره کردهایم. برای آشنایی با سریع ترین روش های ترک مواد مخدر کلیک کنید.
1. ترک ترامادول با سم زدایی به کمک متادون تراپی
متادون نوعی داروی شبه افیونی است که اثراتی مشابه با ترامادول در مغز ایجاد میکند. در واقع این دارو با اثر گذاری بر گیرندههای اپیوئیدی میتواند علائم ناخوشایند ناشی از ترک ترامادول را کاهش داده و به این ترتیب مسیر درمان را برای شما هموار نماید. البته توجه داشته باشید که متادون حتما باید طبق تجویز و دستور پزشک مصرف گردد چرا که این دارو نیز از قابلیت اعتیادآوری برخوردار است و مصرف نا به جای آن میتواند مشکل جدیدی را به مشکلات قبلی شما اضافه نماید.
2. ترک ترامادول با سم زدایی به کمک ب 2 یا بوپرونورفین
ب 2 یا بوپرنورفین داروی دیگری است که همانند متادون در فرایند سم زدایی بدن از ترامادول به کار گرفته میشود. در واقع ب 2 نیز میتواند علائم ترک ترامادول را کاهش داده و باعث شود افراد بتوانند با رنج کمتری این مرحله را پشت سر بگذارند. با این حال این دارو هرگز نباید به طور خودسرانه مصرف شود. چرا که قابلیت اعتیادآوری داشته و حتما باید تحت نظارت و تجویز پزشک مصرف گردد.
3. روان درمانی فردی برای ترک ترامادول
امروزه متخصصان بر این باورند که اعتیاد میتواند از عوامل روانشناختی گوناگونی نشات بگیرد. برای مثال افرادی که به سوءمصرف ترامادول میپردازند در بسیاری از موارد از افسردگی رنج میبرند و به دلیل ناتوانی در تجربه هیجانات مثبت به سرخوشی کاذب ناشی از مواد پناه میبرند. روانشناسان در جلسات روان درمانی فردی با مد نظر قرار دادن ریشههای اصلی اعتیاد تلاش میکنند تا به طور بنیادی با عوامل تاثیر گذار در گرایش به مصرف مواد مبارزه کرده و با درمان آنها به ترک پایدار و موفق مراجعان کمک نمایند.
4. خانواده درمانی برای ترک ترامادول
عوامل خانوادگی از جمله فاکتورهای بسیار مهم در زمینه ایجاد، تداوم و درمان موفقیت آمیز اعتیاد هستند. از همین رو امروزه بسیاری از درمانگران به جای تمرکز بر درمانهای فردی تلاش میکنند کل خانواده را در فرایند ترک ترامادول درگیر نمایند و آموزشهای لازم را در این زمینه به آنها ارائه کنند. با توجه به ناشناخته بودن داروی ترامادول و اثرات آن برای بسیاری از خانوادهها، در جلسات خانواده درمانی درمانگر در این زمینه نیز اطلاع رسانی میکند تا افراد بتوانند واکنشهای مناسبی در برابر فرد مصرف کننده ترامادول داشته باشند و به بهترین شیوه به ترک موفقی آمیز او کمک نمایند.
ترک ترامادول چقدر طول می کشد ؟
علائم ترک ترامادول معمولا از چند ساعت بعد از قطع مصرف شروع می شود و تا سه روز به اوج خود می رسد. شدت علائم ترک ترامادول بسته به مدت مصرف، فیزیک بدن، دوز مصرفی و …. متفاوت است ولی به طور کلی می توان گفت که ترک ترامادول دو هفته طول می کشد و زمان بندی علائم آن به صورت زیر است
روز اول تا سوم : علائم ترک کوتاه مدت از جمله آبریزش بینی، بالا رفتن فشار خون ، افزایش سرعت ریتم تنفس، درد جسمانی، اضطراب و استرس و … در فرد شروع می شود
روز چهارم تا هفتم : تمایل فرد به مصرف مجدد در این دوره به بیشترین مقدار خود می رسد و علائم بلند مدت ترک ترامادول ظاهر می شود.
روز هشتم تا چهاردهم : در این مرحله از ترک علائم به مرور خفیف شده و فرد دچار احساس افسردگی، اضطراب و به طور کلی افکار غیر منطقی می شود و ممکن است این علائم در فرد ماندگار شود .
ترک ترامادول با دارو درمانی
ب2 یا بوپرنورفین از جمله داروهایی است که در روش سم زدایی ترک ترامادول با دارو از آن استفاده می شود. این دارو سبب کاهش علائم ترک می شود. اما با این حال استفاده خود سرانه از آن و بدون نظر پزشک می تواند سبب تداخل دارویی و حتی مرگ فرد مصرف کننده شود. به همین دلیل قبل از انجام هر اقدامی از یک متخصص ترک اعتیاد کمک بگیرید.
برای ترک ترامادول چه بخوریم ؟
در طی فرایند ترک ترامادول قطعا بدن فرد بیمار با ضعف روبرو می شود به همین دلیل توجه به برنامه غذایی و استفاده از لبنیات، پروتیئن و ویتامین برای فرد از اهمیت بالایی برخوردار است.
نوشیدن مایعات زیاد در طی این مدت به فرد کمک می کند تا راحت تر بتواند این مسیر را پشت سر بگذارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مواد غذایی مفید برای ترک اعتیاد کلیک کنید.
ترک ترامادول در خانه
در زمان ترک ترامادول در خانه باید بدانید که حتما از قطع ناگهانی دارو پرهیز کنید. چرا که بسیاری بعد از قطع ناگهانی ترامادول دچار اوردوز می شوند و بسیاری علائم خفیف تا شدید ترک را تجربه می نمایند.
ترک خودسرانه ترامادول سبب بروز مشکلات و عوارض جبران ناپذیری برای فرد بیمار می شود. به همین دلیل ترک ترامادول در خانه حتما باید زیر نظر یک متخصص ترک اعتیاد صورت گیرد.
قرص ترامادول چیست ؟

ترامادول نوعی مخدر صنعتی است که بر گیرندههای اپیوئیدی و سروتونینی در مغز اثر میگذارد. در نتیجه منجر به احساس آرامش، کاهش دردهای جسمانی و تجربه سرخوشی مفرط میشود. این ماده با تحت تاثیر قرار دادن گیرندههای افیونی در مغز به مرور زمان منجر به ایجاد اثر تحمل میشود. به این معنا که افراد با گذر زمان متوجه میشوند که مصرف دوزهای قبلی دیگر نمیتواند اثر خوشایند قبلی را برای آنها ایجاد کند و در نتیجه مجبور میشوند دائما میزان مصرف داروی خود را افزایش دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مواد مخدر کلیک کنید.
هم چنین ترامادول با ایجاد وابستگی جسمانی و روانی باعث میشود که افراد هنگام ترک ترامادول و تلاش برای کنار گذاشتن آن با علائم ناخوشایندی رو به رو شوند که این مسئله میتواند باعث ترس و اضطراب در آنها شده و به مصرف هرچه بیشتر دامن میزند. هرچقدر افراد دیرتر برای ترک ترامادول اقدام کنند، اثرات تحمل و وابستگی با شدت بیشتری اتفاق میافتند و آسیبهای گران بارتری را برای فرد به همراه میآورند.
علائم ترک ترامادول

همان طور که گفته شد ترامادول به دلیل ایجاد وابستگی جسمانی و روانی در افراد هنگام قطع مصرف منجر به بروز علائم ناخوشایندی میشود؛ علائم ترک ترامادول را می توان به دو دسته کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم کرد :
علائم ترک ترامادول کوتاه مدت
از جمله مهمترین علائم کوتاه مدت ترک ترامادول میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- احساس درد در عضلات و مفاصل
- آبریزش بینی، عطسه و سرفه
- لرزش بدن
- اضطراب و بی قراری
- تنفس سریع
- بروز علائم روان پریشی و سایکوز
- دچار شدن به سندروم پاهای بی قرار
- بالا رفتن فشار خون
- سرعت یافتن ریتم تنفس
- درد جسمانی ترک اعتیاد
- احساس حساسیت بیش از حد نسبت به محیط پیرامون و گوش به زنگی
علائم ترک ترامادول بلند مدت
از جمله مهمترین علائم بلند مدت ترک ترامادول میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بروز علائم گوارشی نظیر حالت تهوع و استفراغ
- تب و لرز
- از دست دادن اشتها
- گشاد شدن مردمک چشم
- مشکل در تمرکز یا تفکر
- تحریک پذیری
- هوس مواد مخدر
- افسردگی
- عدم ثبات شخصیت
توجه به این نکته حائز اهمیت است که شدت بروز علائم ترک ترامادول در افراد مختلف با توجه به دوز مصرف و نحوه قطع کردن دارو میتواند متفاوت باشد. در واقع اغلب افرادی که ترامادول را در دوزهای سنگین مصرف میکنند و کسانی که آن را به طور ناگهانی کنار میگذارند، علائم ترک با شدت بیشتری برایشان اتفاق میافتند. توصیه می کنیم حتما از قطع خودسرانه ترامادول جدا خودداری کنید و قبل از هر اقدامی برای ترک ترامادول به فرد متخصص در زمینه ترک اعتیاد مراجعه نمایید.
ترک ترامادول در زمان بارداری

اگر اعتیادبه ترامادول دارید و در این شرایط باردار هستید یا قصد بارداری دارید حتما در این شرایط به متخصص ترک ترامادول مراجعه نمایید. اگر مصرف ترمادول در دوران بارداری به صورت مرتب انجام شود، می تواند نوزاد شما را دچار علائم ترک کند و حتی زندگی او را تهدید نماید. اگر کودک شما دارای علائم زیر است حتما به پزشک مراجعه نمایید :
- بیش فعالی
- خواب غیر عادی
- گریه زیاد
- لرزش بدن
- اسهال و استفراق
- عدم رشد کودک
سم زدایی ترامادول
بسته به میزان مصرف سم زدایی ترامادول از خفیف تا شدید متغییر است. سم زدایی ترامادول حتما باید تحت نظر پزشک و متخصص ترک ترامادول انجام شود، که یک روش رایج برای کمک به ترک برای کسانی است که روند ترک را طی می کنند. روش کاهش دوز مصرفی توسط پزشک تعیین می شود و این روش ممکن است چند هفته طول بکشد.
به طور کلی در روش سم زدایی ترامادول یا کاهش دوز 5 تا 7 روز زمان می برد. بعد از این مدت به مرور تمام علائم ترک اعتیاد از بین می رود.
فواید ترک ترامادول چیست ؟
ترک ترامادول دارای فواید بسیاری برای فرد بیمار می باشد که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- بهبود روابط شخصی
- بهبود فرصت های شغلی
- بهبود وضعیت مالی
- بهبود سلامتی
- بهبود عملکرد عاطفی
اگرچه خیلی از افرا فکر می کنند که ترامادول نسبت به سایر مواد مخدر بی خطر است اما واقعیت این است که مصرف ترامادول به تدریج سبب اعتیاد می شود و ترک آن در طولانی مدت با علائم ترک شدید همراه است.
همین امر برای سلامتی مضر بوده و تمامی بعد های زندگی فرد از روابط فردی تا علمکرد او را تحت تاثیر قرار می دهد.
خدمات مرکز ذهن نو در زمینه ترک ترامادول
با توجه به تحقیقات انجام شده که در سایت وری ول مایند نیز ذکر شده است و توضیحات ارائه شده تا اینجا، ترک ترامادول به صورت خودسرانه پیامد های جبران ناپذیری برای فرد ایجاد می کند و زندگی شخص و اطراف او را تحت تاثیر قرار می دهد. متخصصان حاضر در مجموعه ذهن نو با استفاده از درمان های نوین و تجربه چندین ساله در زمینه اعتیاد آماده ارائه خدمات ترک ترامادول به شما هستند. شما در هر جایی که هستید می توانید از خدمات مشاوره تلفنی و حضوری ذهن نو بهرمند شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02191002360 تماس بگیرید. همچنین می توانید در صفحه اینستگرام ذهن نو با ما در ارتباط باشید.
برای دریافت مشاوره در زمینه ترک ترامادول می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.
سوالات متداول در مورد ترک ترامادول
آیا ترامادول کشنده است؟
مصرف ترامادول در دوزهای بالا همواره با خطر اوردوز همراه است که با تضعیف سیستم تنفسی، میتواند به مرگ منجر شود. هم چنین مصرف هم زمان این دارو با داروهای دیگری نظیر ضد افسردگیها میتواند منجر به سندروم سروتونین شده و عوارض جبران ناپذیری را به بار بیاورد که خطر مرگ نیز از جمله آنهاست.
ترک ترامادول چند روز طول می کشد ؟
ترک ترامادول بستگی به مصرف دارد ولی به طور کلی فرایند ترک ترامادول می تواند از 14 تا 28 روز زمان نیاز داشته باشد.
ترک ترامادول سخته ؟؟؟ اگه من برای زود انزالی ترامادول بخورم معتاد می شم ؟؟؟
ترامادول از خانواده افیون هاست و به اندازه سایر مشتقات افیونی اعتیاد سختی می تونه ایجاد بکنه ، ترامادول به عنوان مسکن برای جراحی های سنگین تجویز می شه و به هیچ عنوان برای درمان زود انزالی تجویز نمیشه بنابراین به هیچ عنوان خودسرانه ترامادول را مصرف نکرده و برای درمان زود انزالی به متخصصین جنسی مراجعه کنید
من ترامادول به خاطر رابطه جنسی مصرف می کردم تفننی بود اولش ولی الان ترکش خیلی برام سخته
ترک اعتیاد به ترامادول در خانه امکان پذیر است ممنون از سایته خوبتون
میتونم راهکارتونو بدونم تا بقیه هم بتونیم بدون از دست دادن جایگاهمون در خانواده ترک کنیم؟
درسته خیلی خیلی راحته من ۳ سال انداختم روزی به ۴ تا ۲۲۵ ترامادول می انداختم شیره هم می انداختم اعلان نزدیک به ۲۵ روز حتی قرص استامینون هم نانداختم فقط آدم به خودش تلقین می کنه خیلی خیلی راحته نه دکتر رفتم نه جای اعلانم حالم خیلی خوبه
همسر من به ترامادول اعتیاد داره . به نظرتون بهترین روش ترک کدوم هست ممنون می شم راهنماییم کنید
سلام بهترین روشی به طور کلی وجود نداره، برای هر کس متناسب با شرایط و خصوصیاتش روش مناسب تعریف میشه. برای ترک ترامادول هم متخصص اول باید ایشون رو از نظر جسمانی و روحی ارزیابی بکنند. سپس برنامه ترک اعتیاد سرپایی یا به صورت بستری رو مشخص می کنند.
سلام خسته نباشین
ممنونم ازسایت خوبتون و ادمین های گرامی
من حدودا هفت یا هشت سال ترامادول استفاده میکردم
الان ترک کردم ولی همیشه اضطراب دارم و افسرده ام همش ناراحتم،تو جمع که میرم تمرکزمو از دست میدم جوری که بقیه فکر میکنن دیوونه شدم، خداوکیلی از این وضعیت خسته شدم حتی چندبار فکر خودکشی به سرم زد.
لطفا کمکم کنین چیکار کنم؟
سلام معمولا چنین عوارضی بعد از ترک ترامادول به خاطر روش نامناسب ترک ایجاد میشه. ترامادول اگر ناگهانی قطع بشه و یا داروهای نامناسب و یا با دوز غلط استفاده بشه میتونه چنین عوارضی رو به دنبال داشته باشه. برای درمان این موارد حتما لازمه به متخصصین ترک مراجعه کنید تا بعد از ارزیابی بتونن براتون روش درمان مناسب رو پیش بگیرن. برای شروع درمان عوارض ترک اعتیاد به ترامادول با شماره های درج شده تماس بگیرید.
صبر شما
من الان دو هفته ای هست که ترک اعتیاد به ترامادول رو شروع کردم شدیداً مشکل بی خوابی دارم . چی کار کنم.
ترامادول بخور بخواب مهسا . ترک ترامادول چرا آخه ؟ ترک واسه موتوره …
حرومزاده ای تو.مردم دردشون میگن تو داری مسخره میکنی
ترامادول بخور بخواب مهسا . ترک ترامادول چرا آخه ؟ ترک واسه موتوره …
دارویی هست که بشه واسه ترک اعتیاد به ترامادول ازش استفاده کرد. یا درد ترک اعتیاد به ترامادول رو کم کرد ممنون از سایته خوبتون
بله داروهای مختلفی برای آسان شدن ترک ارائه میشه که با مراجعه به مشاوره ترک اعتیاد می توانید نسخه دارویی دریافت کنید.
ترک ترامادول خیلی سخته الان 24 ساعتها ترک کردم دارم دیووونه می شم.
ترامادول رو ۲ روزه ترک کردم . بدن درد دارم خیلی خیلی خیلی زیاد . بدنم به شدت لرز می گیره به نظرتون دوباره مصرف کنم و یا نه به ترک ترامادول ادامه بدم ؟
استفاده نکن فقط چند روز اینجور هستی
با سلام خدمت دوستان کسی اگە مشاوره خواست درخدمتم
سلام اگە کسی کمک خواست درخدمتم.
کمک
با سلام اگه کسی کمک خواست در خدمتم
مقاله خوبی بود
ترک ترامادول رو از کجا باید شروع کرد. ممنون از سایته خوبتون اگه ممکنه راهنماییم کنید
برای شروع بهتره ابتدا مشاوره ترک دریافت کنید متخصص با بررسی شرایط شما درمان را شروع می کنند.
مرسی از مقاله خوبتون
سلامت باشید.
سایته خوبی دارید
ممنون از نظر لطفتون
مرسی از مقاله های مفیدتون به خصوص در مورد ترک ترامادول
ممنون از نظر لطفتون
سلام ممنون از خدمات خوبتون. من تونستم ترامادول رو ترک کنم. توی روند ترک ترامادول خیلی کمک کردن متخصصاتون بازم ممنون
سلام همراه عزیز امیدواریم همیشه در سلامت کامل باشید
برای ترک ترامادول باید از کجا شروع کرد. من یک ساله مصرف دارم. نمی دونم باید چی کار کنم.
برای شروع ترک ترامادول با شماره های درج شده تماس گرفته تا متخصصان درمان شما را شروع کنند.
مقاله هاتون خیلی در زمینه ترک ترامادول خیلی کامل مفید و علمی فقط اگه ممکنه در مورد تداخلاتش بیشتر بنویسید ممنون
ممنون از نظر مثبتتون حتما تلاشمون رو می کنیم
ممنون از مقاله های مفید و علمی ذهن نو من همیشه می یام مقاله های جدیدتون رو می خونم.
ممنون از شما همراه گرامی
آیا نیازه برای ترک ترامادول پیش متخصص یا کمپ ترک اعتیاد برم ؟ خودم ترک کنم مشکلی پیش می یاد ؟
برای ترک ترامادول حتما باید به متخصص مراجعه کنید. تغییر دوز و یا قطع ناگهانی این دارو میتونه آسیب های جبران ناپذیری داشته باشه.
ممنون مقاله مفیدی بود
ممنون از نظر مثبت تون
ممنون از ذهن نو
ممنون از نظر مثبت تون
لازمه ترک اعتیاد به ترمادول تو کمپ انجام بشه حتما
ممنون از نظر مثبت تون
مقاله خوبیه
ممنون از نظر مثبت تون
ممنون از سایته علمی تون
ممنون از نظر مثبت تون
سلام خسته نباشید من متاسفانه ۶ ماه مصرف کردم روزی ۵،۶ تا بیست روز پیش شروع کردم به کم کردم تا رساندمش به روزی یه دونه که الان ۲روزه قطع کردم و با کمک داروهای کمکی که روانپزشک بهم داده بود ۴تا دارو لورازپام ، رهاکین و… ولی بازم از درد پاهایم دارم میپیچم به خودم ولی هر طور شده دیگه مصرف نمیکنم زندگی واقعا خیلی سخته با اعتیاد سخت تر و داغون تر نکنیم ، کافیه یکم به خودت بیایی و مردونه تصمیم بگیرید، به امید سلامتی همه که این نظر منو خوندن به امید سلامتی همه ایرانیان و جهان بدون معتاد بدرود