ازدواج با زن بچه دار

کانال تلگرام روانشناسی      اینستاگرام روانشناسی

ازدواج با زن بچه دار علاوه بر اینکه مورد پذیرش خیلی از خانواده‌ها نیست، چالش‌ها و سوالات زیادی هم برای زن و مرد به همراه دارد. یکی از دوره‌های مهم زندگی هر شخص، ازدواج کردن و شروع زندگی مشترک است. این موضوع به‌طورکلی نیازمند در نظر گرفتن فاکتورها و مسائل زیادی است. بااین‌وجود، موضوع ازدواج با زن بچه دار اندکی پیچیده‌تر است. یک خانم بچه‌دار هم حق ازدواج و تشکیل خانواده را دارد، اما کسی که درصدد انجام این کار است باید به نکات خاصی توجه کند.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با زن بچه دار می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خانواده با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

نکات مربوط به ازدواج با زن بچه دار

اهمیت بچه‌ها برای زن

کسی که قصد ازدواج با یک زن بچه دار را دارد، لازم است بداند که فرزندان زن همیشه برای او در اولویت قرار دارند. یک مادر همواره تأمین کردن نیازهای کودکانش را در رأس وظایف خود قرار می‌دهد. بااین‌وجود قرار نیست یک زن به دلیل مادر بودن، حقوق انسانی خودش را نادیده بگیرد. حقوقی که ازجمله آن‌ها ازدواج است. کسانی که تصمیم به ازدواج با زنی صاحب فرزند می‌گیرند، در ابتدا باید بفهمند که آیا می‌توانند با این وضعیت فرد مورد نظرشان کنار بیایند یا خیر. بهتر است برای تصمیم گیری دقیق‌تر مقاله معیارهای خانواده سالم را هم بخوانید.

تعیین زمان ملاقات با بچه توسط مادر

بر اساس عوامل مختلفی که در هر خانواده‌ای متفاوت است، آشنا شدن و ورود عضوی جدید به خانواده مسئله‌ای حساس است. موضوعی که اگر در زمان و شرایط نامناسب رخ دهد، ممکن است سبب شود عضو جدید هرگز به‌طور کامل توسط سایر اعضا به رسمیت شناخته نشود. در این حالت، پیشنهاد می‌شود بهترین زمان برای ملاقات با فرزندان همسر آینده‌تان را منحصراً به عهده مادرشان بگذارید. در این مورد صبوری کردن بسیار ضروری است.

در ارتباط بودن زن با همسر سابق

درصورتی‌که همسر سابق زن فوت نکرده باشد، احتمال اینکه پدر بچه‌ها با آن‌ها و درنتیجه با همسر شما در ارتباط باشد بسیار زیاد است. لازم است درک کنید که جدایی زوجین هرگز پیوند والد و فرزندی را از بین نمی‌برد و درهرحال حضور هر دو والد برای رشد مناسب فرزندان ضروری است. بااین‌حال، در ارتباط بودن و ملاقات کردن همسر شما با شوهر سابقش به معنی وجود روابط عاطفی بین آنان نیست.

اغلب، مسائل مربوط به زندگی بچه‌ها باید به اطلاع همسر سابق نیز برسد، ازجمله مسائل آموزشی، بهداشتی، اقتصادی و … . درصورتی‌که به دنبال ازدواج با زن بچه دار هستید، باید تحمل خود را برای دیدن مکرر همسر سابق او بالا ببرید. (برخی از مردان خود به جای همسرشان اطلاعات لازم را به همسر سابق می رسانند، این روش نیز خالی از پیامد نیست).

ازدواج با زن بچه دار و مسئولیت های پدرخواندگی

در اکثر اوقات، ازدواج با زن بچه دار به معنی قبول مسئولیت پدری از همان روز اول ازدواج است. بیشتر مادران مجرد، تمایل دارند همسری انتخاب کنند که عهده‌دار مسئولیت کل خانواده‌اش شود و فرزندان زن را نیز به‌عنوان خانواده‌اش بپذیرد. شخصی که درصدد ازدواج با چنین بانوانی است، باید از همان ابتدا برخی مهارت‌های لازم برای پدری کردن موفق را بیاموزد.

آگاهی از احساسات بچه‌ها نسبت به خود

شناختن فرزندان همسر و آگاهی از احساسات آن‌ها نسبت به شما، اگر مهم‌تر از شناخت همسرتان نباشد، کم‌اهمیت‌تر نیست. برای ازدواج با زنی که صاحب فرزند است، باید به نکاتی همچون، سن، جنسیت، اخلاق و شخصیت کودکان نیز توجه شود. لازم است به این موضوع پی ببرید که بچه‌ها در مورد شما چه احساسی دارند؟ آیا حاضر به پذیرش شما در خانواده هستند؟

حتی اگر به نظر می‌رسد بچه‌ها مشکلی با ورود شما به خانواده به‌عنوان همسر جدید مادرشان ندارند، بازهم باید خود را برای برخی مشکلات در آینده آماده کنید. یکی از مفیدترین کارها برای بهبود روابط خود با کودکان استفاده از راهنمایی‌های مشاوران در این حوزه است. برای اطلاعات بیشتر حتما مقاله زندگی با والدین ناتنی را بخوانید.

درک تفاوت نقش‌های پدر و پدرخوانده

بسیاری از کسانی که خواهان ازدواج با زنان بچه دار هستند، هنگام ملاقات با کودکان سعی می‌کنند مانند پدر آن‌ها رفتار کنند. درحالی‌که این کار بسیار غلط است. سعی در تقلید رفتارهای پدرانه و پر کردن جایگاه پدر برای بچه‌های همسرتان، تنها باعث ایجاد مشکلاتی در نزدیک شدن به آن‌ها می‌گردد. این کار گرچه با هدف افزایش صمیمیت رخ می‌دهد، اما اغلب نتیجه عکس دارد. هرگز نمی‌توانید جای پدر بچه‌ها را برای آن‌ها بگیرید. نکته این است که باید نقش خود را به‌عنوان پدرخوانده کودکان به‌خوبی ایفا کنید و با آن‌ها مانند یک دوست باشید. برای حل مسائل در این بین حتما از مشاوره خانواده استفاده نمایید.

آیا خودتان هم می‌خواهید بچه داشته باشید ؟

قبل از ازدواج باید با همسر خود در مورد این موضوع صحبت کنید: آیا می‌خواهید فرزند دیگری داشته باشید یا خیر؟ ممکن است همسرتان به تعداد دلخواهش بچه‌دار شده و دیگر تمایلی به فرزند آوری مجدد نداشته باشد. لذا بهتر است قبل از هر چیز در مورد تعداد فرزندان مشترک به توافق برسید.

گاهی به دلیل شور و اشتیاق اوایل آشنایی، افراد از خواسته‌های خود دست می‌کشند. توصیه می‌شود در مورد این مسائل منطقی جلو رفته و از درخواست‌های خود به خاطر ترس از رد شدن نگذرید.

برای آشنایی با ویژگی های یک ناپدری خوب کلیک کنید.

ازدواج با زن بچه دار و توانایی مقابله با انتقادات اطرافیان

هرگز نمی‌توان جلو قضاوت و انتقادات اطرافیان را در مورد مسائل مختلف گرفت؛ به‌خصوص در مورد مسائلی همچون ازدواج با یک زن بچه دار. همچنین راضی کردن خانواده‌ها به‌ویژه والدین خودتان نیز بسیار اهمیت دارد. طعنه، کنایه، تحقیر، تهدید، تمسخر، قضاوت نا به‌جا و عدم‌حمایت دیگران مواردی است که خانواده‌ها را نگران می‌کند، چراکه می‌دانند این موارد می‌تواند چقدر باعث ایجاد فشار روانی روی شما شود. لذا توصیه می‌شود پیش از ازدواج، رضایت کامل و حمایت خانواده‌ها را جلب کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با زن بچه دار می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خانواده با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

کانال تلگرام روانشناسی      اینستاگرام روانشناسی


شماره تماس ذهن نو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دریافت مشاوره