ازم تقلب گرفتن | وقتی دوستم تقلب میخواد چیکار کنم

کانال تلگرام روانشناسی      اینستاگرام روانشناسی

ازم تقلب گرفتن حالا باید چیکار کنم؟ برای بیشتر دانش آموزان در دوران تحصیل پیش آمده است که بخواهند تقلب کنند و دیگران مطلع شوند. در واقع همه ما از تبعات تقلب کردن، آگاه هستیم. اما در حین امتحان برای اینکه نمره خوبی بگیریم و یا هیجانات خود را تخلیه کنیم؛ چنین کاری را انجام می‌دهیم. قرارگیری در چنین موقعیتی در امتحان، علاوه بر اینکه فشار و استرس زیادی به شما وارد می‌کند؛ حواس دیگران را نیز پرت کرده و مشکلات بیشتری برایتان ایجاد خواهد کرد. از این رو بهتر است پیش از اینکه این اتفاق برایتان بیوفتد؛ به خوبی درس بخوانید تا نیازی به تقلب کردن پیدا نکنید. در این زمینه از یک مشاوره تحصیلی می‌توانید کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تقلب کردن می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

ازم تقلب گرفتن چیکار کنم؟

بسیاری از دانش آموزان به اینکار افتخار می‌کنند که تقلب کرده اند و هیچکس هم متوجه نشده است و یا مراقب خوبی سر امتحان بوده و به افراد اجازه تقلب کردن داده است. در صورتی که حتی اگر از این شرایط هم بتوانید قسر در بروید؛ در مورد سایر امتحانات می‌خواهید چه کنید! چرا که با تقلب کردن تنها می‌توانید امتحانات تان را پاس کنید؛ اما چیزی نمی‌آموزید.

اما بسیاری از مراقبین آسان گیر نبوده و ممکن است که تقلب تان را گرفته و شما را از امتحان دادن منع کنند. در این حالت نه تنها به طور کلی نمره این درس را از دست می‌دهید؛ بلکه آبرویتان نیز در مقابل دوستان تان خواهد رفت. واکنش درست چیست؟ در ادامه به توضیح این موضوع بیشتر خواهیم پرداخت. برای اطلاع از دلایل اضطراب امتحان دانشجویان کلیک نمایید.

علت تقلب کردن

فارغ از اینکه از نظر قانونی و اخلاقی برای شما چه اتفاقی خواهد افتاد؛ باید به این موضوع فکر کنید برای چه تقلب کرده اید! آیا این کاری است که همیشه انجام می‌دهید و یا تنها اینبار به دلیل اینکه شرایط درس خواندن را نداشته اید؛ مجبور شده اید! درس تان خوب است اما تنبلی کرده اید؟ از هیجان تقلب کردن خوشتان می‌آید؟ و یا دلایل دیگر.

اگر با تقلب کردن، امکان موفقیت وجود داشت؛ همه دانش آموزان به خود زحمت درس خواندن را نداده و به راحتی تقلب می‌کردند. اینکه نمره شما کم شود؛ خیلی بهتر از این است که حق دیگر دانش آموزان را ضایع کرده و تقلب کنید. آنها ساعت های زیادی را صرف درس خواندن کرده و انرژی زیادی گذاشته اند.

حال شما با تقلب کردن می‌خواهید به همان نمره آنها برسید و این اصلا عادلانه نیست. اگر نمره و یادگیری برایتان اهمیت دارد؛ باید از فرصت مطالعه خود استفاده می‌کردید و درس می‌خواندید. در غیر اینصورت تقلب کردن، مشکلی را حل نمی‌کند.

پیامدهای تقلب گرفتن از دانش آموزان

پیامدهای تقلب گرفتن

پیش از اینکه بخواهید در امتحان تقلب کنید و یا از شما تقلب بگیرند؛ باید به پیامدهای ناشی از آن فکر کنید. برخی از افراد دقیقا به دلیل ترس از مشکلات آن دست به چنین کاری نمی‌زنند. از طرفی در هر مکان آموزشی با این موضوع به شکل متفاوتی برگزار می‌شود. برای مثال اگر در دانشگاه از شما تقلب بگیرند؛ برایتان شورای انضباطی تشکیل می‌شود و یا در مدرسه می‌توانند به طور کلی شما را از امتحانات محروم کنند.برای اطلاع از راه های درس خواندن شب امتحان کلیک کنید.

توبیخ آنها

در صورتی که از شما تقلب گرفته شود؛ توبیخ شما به شکل های مختلفی اتفاق می‌افتد حتی اگر تقلب برای شما نباشد. ممکن است تنها از ادامه آن امتحان منع شوید و یا ممکن است از کل امتحان محروم گردید.

اخراج آنها به صورت موقت | ازم تقلب گرفتن

حتی برخی از مدرسه ها به دلیل تقلب، دانش آموز را به صورت موقتی تعلیق می‌کنند. با اینکار احتمالا شما از دادن امتحانات دیگرتان نیز محروم خواهید شد.

برای اطلاع از شرایط لغو اخراج از مدرسه کلیک کنید.

صحبت کردن با والدین

در بیشتر موارد این موضوع به والدین اطلاع داده شده و با آنها صحبت می‌شود. زمانی که والدین از این موضوع شوند؛ شما باردیگر از سمت آنها نیز توبیخ خواهید شد.

چگونگی برخورد با دانش آموز متقلب

اگر شما شاهد تقلب کردن دانش آموزی در سر جلسه امتحان بودید؛ بهتر است به شکل های دیگر با او برخورد کرده و یا از تقلب کردن آنها پیشگیری نمایید. برای اطلاع از راه های درمان اضطراب و استرس شدید کلیک نمایید.

آگاهی دادن به آنها: در ابتدا باید به آنها آگاهی دهید که در صورت مشاهده تقلب، چه عواقبی در انتظارشان خواهد بود.

امکان تقلب کردن را به حداقل برسانید: شرایط امتحان را جوری مهیا کنید که دانش آموزان امکان تقلب کردن نداشته باشند.

عوض کردن جای دانش آموزان با یکدیگر: جای دوستانی که پیش از امتحان با یکدیگر خیلی صحبت می‌کنند را با هم عوض کنید.

هشدار دادن: به صورت مستقیم به آنها هشدار بدهید.

بهتر است به جای تنبیه، تشویق و تعریف کنید: گاهی روش معکوس بیشتر جواب داده و بهتر است به جای ترساندن آنها بگویید که بهشان اعتماد دارید و می‌دانید که تقلب نمی‌کنند.

قضاوت نکردن دانش آموزان بر اساس نمره: زمانی که قضاوت دانش آموزان بر اساس نمره نباشد؛ آنها کمتر احتمال دارد که تقلب کنند.

استفاده نکردن از تنبیهات نامناسب: از تنبیهات شدید و افراطی استفاده نکنید. اینکار غرور دانش آموز را خدشه دار خواهد کرد.

تمرکز کردن روی پیشرفت دانش آموزان: تنها روی پیشرفت آنها نسبت به خودشان تمرکز کنید و نه مقایسه نمره آنها با دیگر دانش آموزان.

رفتار صادقانه: رفتار صادقانه و دلسوزانه ای از خود نشان دهید و اجازه دهید آنها به شما اعتماد کنند.

وقتی دوستم تقلب میخواد چیکار کنم | ازم تقلب گرفتن

وقتی دوستم تقلب میخواد چیکار کنم

اگر سر امتحان دوست تان از شما تقلب خواست؛ بهتر است به شرایط نگاه کرده و خود را مجبور به انجام اینکار نکنید. در واقع نباید پیش از شروع امتحان به آنها قول دهید که تقلب می‌کنید. چرا که در اینصورت ناگزیر هستید که اینکار را بکنید. اما بهتر است پیش از امتحان با او در مورد علت درس نخواندنش صحبت کرده و بگویید که همین یکبار اینکار را خواهید کرد. از طرفی اگر احتمال دردسر برایتان وجود دارد؛ بهتر است اینکار را نکنید. چرا که به شما هم استرس وارد شده و ممکن است جواب سوالات را فراموش کنید.

سخن پایانی

به طور کلی با تقلب کردن تنها در حال دلخوش کردن خود و خانواده تان هستید. چرا که خودتان هم می‌دانید که نمره تان واقعی نبوده و باید بیشتر درس بخوانید. معلم شما نیز احتمالا متوجه این موضوع شده است. از این رو پیش از اینکه از شما تقلب بگیرند به پیامدهای ناشی از آن فکر کرده و از یک مشاوره تحصیلی کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تقلب کردن می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

مطالب مرتبط

مدیریت کلاس درس

کانال تلگرام روانشناسی      اینستاگرام روانشناسی


شماره تماس ذهن نو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دریافت مشاوره