غمگین ترین و افسرده ترین کشورهای جهان
غمگین ترین و افسرده ترین کشورهای جهان بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه هرساله انجام میشوند؛ مشخص شده و معرفی میگردند تا دولت ها و نهادهای مربوطه در این زمینه کار کنند. چرا که سلامت روانی یکی از شاخص های مهم در مورد سلامت عمومی است و همه افراد در هرجای جهان این حق را دارند که از برخوردار باشند. با اینکه بروز افسردگی در بیشتر موارد از عوامل درونی نشات میگیرد؛ اما محیط نیز در آن نقش اساسی دارد. همانطور که در ادامه خواهیم دید که نرخ افسردگی در کشورهای کم برخوردار و در حال توسعه بیشتر از کشورهای توسعه یافته و پیشرفته است. از این رو باید در این مورد اطلاعات لازم را کسب کرده و به صورت جمعی اقدامات لازم را انجام دهیم. برای دریافت مشاوره افسردگی کلیک نمایید.
برای دریافت مشاوره در زمینه افسردگی میتوانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.
غمگین ترین و افسرده ترین کشورهای جهان کدام اند؟
این موضوع را فراموش نکنید که حتی در غمگین ترین ترین و افسرده ترین کشورهای جهان نیز افرادی وجود دارند که مبتلا به افسردگی نبوده و از زندگی کاملا عادی برخوردار هستند. از این رو این بدان معنا نیست که افرادی که در این کشورها زندگی میکنند؛ همواره محکوم به افسردگی بوده و نمیتوانند خوشحال باشند. شاد بودن در چنین محیط هایی کار سختی است؛ اما غیرممکن نیست. از این رو اگر در یکی از کشورهای غمگین و افسرده جهان زندگی میکنید و شرایط تغییر محیط خود را ندارید؛ باید سعی کنید با روش های دیگر از خود در مقابل افسردگی محافظت نمایید.
غمگین ترین ها
بر اساس آخرین آمار ها لیست غمگین ترین و افسرده ترین کشورهای جهان به ترتیب به شرح زیر است.
- افغانستان
- لبنان
- سیرالئون
- زیمبابوه
- جمهوری دموکراتیک کنگو
- بوتسوانا
- مالاوی
- کومور
- تانزانیا
- زامبیا
شادترین ها
از طرفی دیگر کشورهایی که شاخص امید به زندگی و رضایتمندی در آنها بالاست و افراد احساس شادی بیشتری میکنند نیز، شامل موارد زیر است.
- فنلاند
- دانمارک
- ایسلند
- هلند
- سوئد
- نروژ
- سوئیس
- لوکزامبورگ
- نیوزولند
- اتریش
- استرالیا
- کانادا
- ایرلند
- امریکا
- آلمان
- بلژیک
- چک
- انگلستان
- لیتوانی
ملاک غمگین ترین و افسرده ترین کشورهای جهان چطور سنجیده میشود؟
اما چطور میتوان به یک کشور لقب غمگین ترین و افسرده ترین را داد؟ آیا این موضوع تنها مرتبط با ابتلا به افسردگی است؟ در جواب این سوال باید بگوییم خیر. عوامل زیادی هستند که افراد را از لحاظ روانی برای طولانی مدت در شرایط سخت قرار داده و منجر به پایین آمدن کیفیت زندگی میشوند. سرانه تولید ناخالص داخلی در کشورها، آزادی داشتن در انتخاب زندگی خود، امید به زندگی، برخورداری از حمایت اجتماعی، سخاوتمندی عموم مردم و درک سطوح فشاد دخلی و خارجی بخشی از این موارد هستند. علاوه بر این، در این قسمت توضیح فاکتورهایی میپردازیم که جهانی بوده و در این زمینه موثر هستند.
معیار های HDI و HPI
این دو شاخص های توسعه انسانی هستند که معنی آنها به طور خلاصه شامل بررسی داشتن زندگی طولانی و سالم، استاندارد و همراه با دانش است. این شاخص ها با امید به زندگی و سرآمد تولید ناخالص ملی همراه با دانش برای افراد 25 سال به بالا سنجیده میشود.
میزان رضایت جهانی
لیست هایی از کشورها که در قسمت قبلی به آنها اشاره شد؛ هرساله توسط سازمان ملل منتشر شده که با کمک کارشناسان اقتصاد، متخصصین مغز و اعصاب و کارشناسان آمار گردآوری میشوند. در واقع این افراد در کشورهای مختلف باید با سازمان ملل همکاری نمایند تا وضعیت کشورها در این مورد، بررسی شوند. برای آشنایی بیشتر با علائم افسردگی شدید کلیک نمایید.
وضعیت جغرافیای رضایت جهانی
طبیعی است میزان رضایت از زندگی و احساس شادی رابطه مستقیم با وضعیت اقتصادی، سیاسی، فقر و امنیت دارد. حتی با نگاه کردن به صورت اجمالی به لیست کشورهای غمگین و شاد متوجه خواهیم شد که کشورهای اروپایی به طور کلی خوشحال تر بوده و اکثر کشورهایی که غمگین هستند از وضعیت اقتصادی و سیاسی خوبی برخوردار نیستند. به طور کلی میتوان گفت که کشورهای اسکاندیناوی از این لحاظ در وضعیت بهتری بوده و در مقابل آفریقا غمگین ترین بخش محسوب میشود.
اهمیت اطلاع از غمگین ترین و افسرده ترین کشورهای جهان
زمانی افراد به لیست غمگین ترین و افسرده ترین کشورهای جهان دسترسی داشته بتوانند تا حدودی آن را تحلیل کنند؛ میتوانند در این زمینه کاری کرده و از بروز این وضعیت جلوگیری نمایند. البته از بین بردن افسردگی در این کشورها نیاز به اقدامات جمعی و اساسی داشته و کار ساده ای نیست. همچنین بخش اعظم این تلاش ها باید توسط دولت ها و مسئولین صورت گیرد. اما اقدامات فردی نیز بی نتیجه نبوده و افراد میتوانند حداقل برای سلامت روانی خود کاری کنند.
از طرفی ابتلا به افسردگی در کشورهای مختلف، خود میتواند دلیلی برای رکود اقتصادی و عدم ارتباطات اجتماعی شود. در واقع افسردگی با این موضوعات رابطه دوسویه متقابل دارد. به همین دلیل زمانی که به افسردگی و ناراحتی مردمان یک کشور اهمیت ندهیم؛ شاهد پسرفت بیشتر آنها خواهیم بود.
وضعیت ایران در بین غمگین ترین و افسرده ترین کشورهای جهان
کشورما نیز نه به طور کامل افسرده محسوب میشود و نه کشوری شاد. چرا که در بین شادترین کشورهای جهان در رتبه 107 قرار دارد که این کمی نگران کننده است. خوشبختانه در ایران، در سالهای اخیر فرهنگ سازی های بیشتری در زمینه مراجعه به روانشناس صورت گرفته و به همین دلیل افراد بیشتری از شر افسردگی خلاص شده اند. اما از طرفی دیگر وضعیت اقتصادی وخیم تر شده و به همین دلیل افراد بیشتری دچار احساس ناراحتی و افسردگی میشوند. دسترسی به امکانات و ارتباط کشورها با جهان نیز در این مورد بی تاثیر نیست که نهادها و ارگانهای مربوطه باید در این زمینه کار کنند. برای اطلاع از آمار افسردگی در ایران کلیک نمایید.
چطور یک کشور را از غمگین ترین و افسرده ترین کشورهای جهان خارج کنیم؟
همانطور که گفته شد؛ رسیدگی به وضع روانی همه افراد و تبدیل کشورهای غمگین به شادترین کشورها کار ساده ای نبوده و حتی میتوان گفت که امکانپذیر نیست. اما با زندگی در چنین محیط هایی، هر فردی باید به فکر خود بوده و با توجه امکاناتی که در دسترس دارد؛ در این زمینه اقدام کند.
متاسفانه برای همه افراد امکان مراجعه به روانشناس میسر نیست و یا حتی باورهای درستی نیز در این زمینه وجود ندارند. گام اول در این مورد فرهنگ سازی و قرار دادن امکانات لازم برای افراد است. در مراحل بعدی افراد خود میتوانند در این زمینه اقدام کرده و نشانه های افسردگی را درمان نمایند. برای اطلاع از راه های درمان افسردگی کلیک نمایید.
سخن پایانی
برای دریافت مشاوره در زمینه افسردگی میتوانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.